Innoveren, groeien en samenwerken

Hard werken én plezier maken. Daar draait het op onze werkvloer om. Want met die combinatie haal je het beste in elkaar naar boven en blijf je vernieuwen en groeien. Dat is nodig, want daar sturen we continu op. Ellebogen? Niet bij ons. Al onze mensen werken samen als een team. In een open, gezellige sfeer werken collega’s met verschillende achtergronden (zoals nationaliteit, leeftijd, gender en vakgebied) samen aan de toekomst van ons bedrijf. Die diversiteit vinden we belangrijk. Het draagt bij aan een inspirerende en levendige werkcultuur. We dagen elkaar graag uit om nieuwe ideeën te bedenken. Hoe kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn? Zijn er nieuwe technologieën die we moeten onderzoeken op hun potentie voor Company.info? Hoe kunnen we AI beter inzetten? Wat is een goed thema voor ons volgende klantevent?

Company.info groeit en dat doen we met elkaar

Sinds de start in 1998 heeft Company.info al een mooie groei doorgemaakt in Nederland. Die groei willen we voortzetten, in Nederland maar ook daarbuiten. Daarom werken we keihard aan het neerzetten van een nieuw state-of-the-art dataplatform en een nieuwe online-omgeving waarin onze klanten aan de slag kunnen. Én we werken aan een compleet nieuw API platform om onze data in te integreren. Zo kunnen onze data straks nog eenvoudiger worden gebruikt in de systemen van onze klanten en in CRM-systemen zoals Salesforce, Microsoft Dynamics en Exact. Het mooie daarvan is dat onze hele organisatie bij dit soort ontwikkelingen betrokken is. Sales en Support leveren hun input vanuit klantperspectief. En Marketing kan daarmee weer nieuwe, onderscheidende proposities ontwikkelen richting de markt. Zo werken we samen aan onze toekomst.

We hebben ook veel aandacht voor jouw ontwikkeling. Zo organiseren we regelmatig hackatons, brainstorms en in-company trainingen. En wil je zelf stappen zetten binnen Company.info? Top! We helpen je graag bij het zoeken naar de juiste manier om dat voor elkaar te krijgen. Je kunt je aansluiten bij projecten waar je in geïnteresseerd bent en gerichte opleidingen volgen. En doordat we hard groeien, ontstaan er veel nieuwe carrièremogelijkheden binnen alle disciplines.

Samen werken, samen plezier hebben

Bij onze goede werksfeer hoort natuurlijk een fijne werkplek. Check! In ons kleurrijke, open pand vlakbij metrostation Overamstel beginnen we de dag bij de centrale bar. Iedere maand organiseren we onze Let’s Connect bijeenkomst. Dan kijken we terug en blikken we vooruit. Om meer te leren over elkaars eetcultuur laten onze internationale collega’s ons dan ook kennismaken met een typische snack uit hun land of cultuur. Oh, en onze vrijmibo is een domibo, want op donderdag werken de meeste mensen op kantoor. Je kunt er namelijk voor kiezen om twee dagen per week vanuit huis of ergens anders te werken. We doen ook veel leuke dingen samen! Zo padellen collega’s op de banen naast ons kantoor en is de tafeltennistafel een hotspot tijdens de lunch en na het werk. En ieder jaar hebben we een fantastisch bedrijfsuitje.

Ciudos

Wat? Ja, Ciudos. Noem het ons incentivesysteem. Iedereen die bij ons werkt kan Ciudos verdienen. Hoe? Op allerlei manieren. Bijvoorbeeld door met je team een positieve bijdrage te leveren aan onze business kwartaaldoelstellingen. Dat kunnen omzetdoelstellingen zijn of progressie in de ontwikkeling van bijvoorbeeld ons dataplatform. Of door het volgen van trainingen of cursussen voor persoonlijke ontwikkeling. We vinden het ook belangrijk om een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving. Daarom worden ook activiteiten voor goede doelen beloond – zoals deelnemen aan de Nacht van de Vluchteling of spullen inzamelen voor Oekraïne.

Alle verzamelde Ciudos tellen we bij elkaar op en dit resulteert in een beloning voor de hele organisatie! En die beloning is niet mis. Afhankelijk van het aantal Ciudos dat we hebben verdiend varieert dit van een knallend feest met overnachting in Nederland tot een compleet verzorgd weekend weg naar een Mediterrane locatie.


Onderdeel van FD Mediagroep

We zijn onderdeel van FD Mediagroep, net als Het Financieele Dagblad, BNR en FD Business: onmisbare bronnen voor zakelijke beslissers. Deze bedrijven, ieder met hun eigen cultuur, zijn allemaal actief in het verzamelen, onderzoeken, ordenen en presenteren van actueel financieel-economisch nieuws en informatie. Daarbij werken we nauw samen. Zo wisselen de redacties van Het Financieele Dagblad, BNR en onze business titels informatie uit en komen redacteuren regelmatig hun licht opsteken bij de data-specialisten van Company.info.

Meewerken aan nieuws met échte impact op de toekomst. De artikelen in het FD hebben een grote impact op de toekomst van Nederland. Dit komt doordat onze lezers ondernemers, bestuurders en beslissers zijn in het bedrijfsleven en in de politiek. Zij vertrouwen op de kwaliteit van onze publicaties. Wij zorgen er dan ook altijd voor hen afgewogen en objectief te informeren.

Ondernemende mensen die radio maken voor ondernemende mensen. Dat is de kern van BNR Nieuwsradio. Wij leveren relevant nieuws en achtergronden voor zakelijke professionals en beslissers in het bedrijfsleven. Onze commentatoren, eindredacteuren, verslaggevers, webredacteuren, presentatoren, podcastmakers en de technici die ze ondersteunen bewijzen elke dag weer dat radio springlevend is.

B2B-uitgeverij FD Business is het snelst groeiende bedrijf van de FD Mediagroep. Met uitgaven als Energeia, Pensioen Pro en Impact Investor en met recente nieuwe aanwinsten zoals de titels van Investment & Pensions Europe (IPE) zit FD Business bovenop het businessnieuws in verschillende sectoren in binnen- en buitenland. Met uitgaven als Energeia, Pensioen Pro, ESB, en de Jurist zit FD Business bovenop het nieuws in verschillende sectoren.

Direct solliciteren?

Bekijk al onze vacatures

Vacatures bekijken