Over ons

Innoveren, vernieuwen en groeien


Hard werken én plezier maken. Daar draait het op onze werkvloer om. Want met die combinatie haal je het beste in elkaar naar boven. En blijf je innoveren, vernieuwen en groeien. Dat is nodig, want we sturen continu op doorontwikkeling en we dagen elkaar graag uit om nieuwe ideeën te bedenken. Ellebogen? Niet bij ons. Al onze mensen werken samen als een team.
Onze ambities liggen hoog. Want we willen met elkaar naar de top. Daar is proactiviteit en vrijheid voor nodig, vinden wij. Heb je ideeën over hoe we dingen anders of beter kunnen aanpakken? Bring it on! Zo worden we met elkaar telkens een stapje beter.
Een goede werksfeer vinden we superbelangrijk, dat moge duidelijk zijn. Daar hoort een fijn kantoor bij. Check! Je vindt ons in een mooi, nieuw pand naast station Overamstel. Met pool- en tafeltennistafel én waar de vrijdagmiddagborrel een vaste prik is. 

Company.info is onderdeel van FD Mediagroep, het moederbedrijf van Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, FD Business en Company.info: onmisbare bronnen voor zakelijke beslissers. Het zijn verschillende bedrijven met elk hun eigen cultuur, maar allemaal actief in het verzamelen, onderzoeken, ordenen en presenteren van actueel financieel-economisch nieuws en informatie. Daarbij werken ze nauw samen. Zo wordt informatie uitgewisseld tussen het Financieele Dagblad, de redacties van FD Business en BNR, en komen redacteuren regelmatig hun licht opsteken bij de data-specialisten van Company.info.

Meer vacatures


Vacatures FD Mediagroep
Vacatures BNR Nieuwsradio
Vacatures FD Business
Vacatures BNR Nieuwsradio

Adres

Company.info
Abram Dudok van Heelstraat 2
1096 BE Amsterdam

Volg ons

© Copyright 2023 Werken bij Company.info. Ontwikkeld door Recruition B.V. Alle rechten voorbehouden.