Commerciële en marketingrollen bij een datagedreven scale-up

Company.info is ijzersterk in het samenbrengen, structureren en op een intelligente manier interpreteren en leveren van actuele bedrijfsinformatie. We zijn marktleider en willen onze positie verder verstevigen en uitbouwen. Dat kan niet zonder een sterk team op Sales en Marketing. Samen zorgen zij voor een uitgekiende doelgroepbenadering. Door de juiste acties versterken ze ons merk en zorgen ze voor commercieel succes.

Bouwen aan een interessant klantenbestand

De allerbeste business intelligence tools verkopen én gebruiken? Bij ons wel! In ons commerciële team vind je Relatiemanagers, Accountmanagers, Consultants, Business Developers en Sales Support medewerkers. Je werkt in dit team aan uitbreiding van ons klantenbestand en je adviseert bestaande klanten. We werken al voor de meeste grote B2B-ondernemingen van Nederland. Compliance officers gebruiken onze informatie om alle risico’s in kaart te brengen, zodat zij veilig en verantwoord zaken kunnen doen; sales professionals kunnen hun verkoopkansen beter inschatten en marketeers weten alles over hun marktpotentieel. Jij kijkt altijd hoe we hen nóg beter kunnen ondersteunen. Daarnaast zoek je, in samenwerking met Marketing, naar interessante niches met groeipotentie. Natuurlijk werk je daarbij met onze eigen slimme tools. Deze gebruik je om doelgroepen te segmenteren, potentiële klanten uitgebreid in kaart te brengen en marktontwikkelingen te signaleren. Da’s handig, want zo leer je onze tools zelf ook meteen goed kennen.

Company.info op de kaart zetten én houden

Ons marketingteam zorgt ervoor dat het Company.info-merk relevant is en blijft voor onze verschillende doelgroepen. Het team houdt zich bezig met allerlei werkzaamheden op het gebied van online en offline marketing. Welke? Sowieso het onderhouden van onze website en onze social mediakanalen. Maar ook het opzetten en uitvoeren van merkcampagnes, leadgeneratieprogramma’s, het schrijven van nieuwsbrieven, klantactivatieprojecten en CRM-optimalisaties. Ook organiseert het team klantevents en webinars.

Zet je ideeën om in actie

Bij Company.info krijg je veel vrijheid in hoe jij je werk doet. We gaan ervan uit dat je prima in staat bent om verantwoordelijkheid te nemen voor de dingen die moeten gebeuren. Heb je hulp nodig van één van je collega’s? Geen punt, iedereen is altijd bereid elkaar te helpen. Krijg je, bijvoorbeeld door het contact met je klanten, een idee voor iets nieuws of hoe iets beter kan? Kom maar op, we zijn benieuwd naar je ideeën! We geven je ook graag de tijd en ruimte om die samen met je collega’s van Product & Tech verder uit te werken. Zo brengen we Company.info met elkaar steeds verder, want we zijn nog lang niet uitgegroeid.

Zijn wij een match?

Ben jij een creatieve (Digital) Marketeer, een Business Consultant, een Accountmanager of een ervaren Business Developer die zin heeft om aan de slag te gaan bij een enthousiaste scale-up? Neem dan vooral hier een kijkje bij onze Sales & Marketingvacatures. Staat er nu niets voor je bij? Stuur ons dan evengoed je gegevens en laat ons weten waarom jij bij ons past. We gaan graag met je in gesprek!

Vacatures bekijken